Ježíšku, přeju si

Daore Dagmar Světlovská

vánoční minikurz






Vánoce a doba adventní jsou vynikající příležitostí, kdy pomocí i zdánlivě nepatrných drobností, jakými je vánoční a předvánoční výzdoba, můžete zásadním způsobem ovlivnit svůj život k lepšímu. Jenom je potřeba vědět jak na to, abyste se o svátcích vyhnuli zbytečné přecitlivělosti a svárům z ní pramenící, a přilákali k sobě místo chudoby naopak bohatství všeho druhu, z nichž největší je láska a harmonické vztahy v rodině.

Vrtíte pochybovačně hlavou? Vyzkoušejte a uvidíte sami, jak hodně dokáže pár jednoduchých ozdob a dekorací zvednout vaši náladu, projasnit pocity, vykouzlit klid a úsměv na tváři i v jinak rušné době.

Ráda budu vaším průvodcem po krajinách nových možností a inspirací. A to jak ve velkém, psaném textu, tak především v sedmi video lekcích, které všechny dohromady představují skoro hodinu unikátní, koncentrované nauky feng shui, kterou nenajdete nikde na internetu ani v žádné z knih. Jsou to vzácné nauky, které se předávají jen ústně.

A co vás tedy čeká?



V první lekci si budeme povídat o tom, že vždy máte na výběr, jestli nechat věci tak, jak jsou, a mít a žít jen to, co už jste měli a žili, anebo udělat něco jinak, než jste byli zvyklí, a získat tím příležitost žít něco nového.



V druhé lekci se podíváme na vše, co souvisí s adventními věnci, které si tak rádi věšíme na dveře domu nebo bytu



V třetí lekci rozvineme téma adventní věnců, které si dáváme na stůl, a jejichž principy se velmi liší od těch, které věšíme na dveře



Ve čtvrté lekci přesuneme naši pozornost na okna a okolí domu nebo bytu a na jejich výzdobu



V lekci páté už budeme vybírat vánoční stromeček a rozhodovat se jestli smrček, jedli nebo borovičku



V lekci šesté se už pustíme do zdobení vánočního stromku



A na úplný závěr, v lekci sedmé, vám prozradím jedno malé, ale velmi významné, tajemství, které vám může proměnit celé Vánoce zcela nevídaným a velice krásným způsobem.

S přáním všeho dobrého a ještě lepšího
Daore Dagmar Světlovská
© 2021



P.S.: Všechny video lekce budete mít k dispozici nepřetržitě až do Hromnic, tj. do 2.února 2022, kdy končí vánoční období a přebírají vládu zcela nové energie nového lunárního roku Vodního Tygra, a vánoční vzpomínání by už pro vás bylo zbytečnou kotvou minulosti.



Koupit

©  Dagmar Světlovská      Informace pro spotřebitele