Magická exhibice jídla

Daore Dagmar Světlovská

Vánoční a Novoroční speciál






Štědrý den, Silvestr a Nový rok jsou tři nejmagičtější dny v roce. A je s nimi spojeno i hodování všeho druhu. A víte, že potraviny kromě chuti a vlivu na naše zažívání a zdraví jako takové, mají i neviditelné mystické a magické síly? Ne? Ta nyní máte jedinečnou příležitost dovědět se víc o tom, jak které potraviny a jejich úprava ovlivňují náš další život.

Víte jaký na nás, naši pohodu u stolu i mimo něj, mají vliv jídla tradiční a jídla moderní? Jestli je to kdo z hoho nebo buď a nebo. Jak ovlivní naše vnitřní vnímání a náladu skutečnost, že si o Štědrém večeru dopřejete místo obvyklého kapra třeba lososa. Nebo dokonce oba druhy ryb.

Víte, že ovlivní náladu u stolu, a tím i harmonickou nebo naopak podrážděnou konverzaci při slavnostní večeři i po jejím skončení také jednotlivé ingredience ve vašem bramborovém salátu? Ne? Tak tento minikurz magické exhibice jídla je tu právě pro vás. Uvidíte, čím vším vás mile překvapí.

A celá velká kapitola se bude věnovat také tvarům a barvám vánočního cukroví. A nebojte, toto povídání o barvách a tvarech jídla určitě potěší i vás, kteří vánoční cukroví nepečete nebo dokonce vůbec nejíte.

A bude toto mnohem víc, včetně Novoroční magie jídel pro bohatší život v celém dalším roce a to bohatší ve všech oblastech života včetně vztahů a vzájemné láskyplné harmonie.

Tak pojďte a ochutnejte nabídku magické exhibice jídla v podobě psaného textu a dvou rozsáhlých, samostatných videolekcích. Obě dohromady společně představují skoro hodinu koncentrovaného know-how (jak na to) a mystických nauk, které nenajdete nikde na internetu ani v žádné z knih. Předávají se jen ústně.

Těším se na setkání s Vámi.
Daore Dagmar Světlovská



Koupit

©  Dagmar Světlovská      Informace pro spotřebitele